Politika privatnosti

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

Podatke koje uz Vašu privolu prikupljamo, a koji su nužni za uspostavljanje komunikacije, pružanja informacija o našim uslugama te kako bi Vam omogućili najbolje moguće iskustvo su:

  • ime i prezime
  • broj mobitela/telefona
  • adresa elektroničke pošte

Još jednom naglašavamo kako su podaci koje dobrovoljno dajete putem obrazaca na stranici nužni za uspostavu komunikacije, pružanja informacija o našim uslugama te kako bi Vam omogućili najbolje moguće, a ti se podaci koriste isključivo za te svrhe.

Vaše osobne podatke štitimo sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR) i nećemo ih ni na koji način učiniti dostupnima trećim pravnim ili fizičkim osobama bez Vašeg pristanka.

Kolačići

Ukoliko ste na stranici priupitani da upišete svoje osobne podatke kao što su ime i prezime, adresa elektroničke pošte, broj telefona i slično Vaši se podaci spremaju u kolačiće kako bi Vam pružili što je bolje moguće iskustvo. Kolačići koji čuvaju Vaše osobne podatke kako ih ne bi ponovno morali unositi. Kolačići traju jednu godinu.

Newsletter

Ukoliko se pretplatite na newsletter, pristajete na korištenje Vaše adrese elektroničke pošte u svrhu komuniciranja. Uredništvo stranice obvezuje se da neće dijeliti vašu adresu s trećim stranama. U svakom trenutku možete ukinuti pretplatu na na newsletter slanjem upita na adresu info@sunandbeauty.hr

Tko ima uvid u Vaše podatke?

Pravo na uvid u Vaše podatke ima jedino uredništvo stranice sunandbeauty.hr te se ti podaci ne dijele s trećim stranama.

Vaša prava?

U svakom trenutku možete zatražiti izmjenu ili nadopunu netočnih podataka, kao i uklanjanje podataka iz naše baze. To se može ostvariti kontaktom na e-mail adresu info@sunandbeauty.hr

Za sve podatke koje ste unijeli smatra se da ste ih unijeli svojevoljno i bez prisile te da ih imamo pravo koristiti prema gore navedenim pravilima Politike privatnosti.

Uporabom ove stranice pristajete na našu Politiku Privatnosti i sve njene elemente.

Uredništvo sunandbeauty.hr dužno je poštivati gore navedena pravila Politike privatnosti.

แทงบอลออนไลน์